Lirik Farel Prayoga – Salam Tresno Feat Suci Tacik

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Leave a Comment