Lirik Fida AP – Ora Kudu Nduweni Feat The Ambyar Project

yen pancen tresno ora kudu nduweni
wes tak ikhlasno senajan loro ati
aku ngerteni opo karepe atimu
mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku

tak cobo nglalekke sliramu
sing ono ning njero atiku
tak roso uwes ora biso
jenengmu wes mancep ning dodo

sak iki wes duwek’e wong liyo
aku mung kari biso nerimo
dungoku mugo urip mulyo
senadjan abot tak roso

yen pancen tresno ora kudu nduweni
wes tak ikhlasno senajan loro ati
aku ngerteni opo karepe atimu
mergo wongtuamu ora setuju nduwe mantu aku

Leave a Comment