Lirik Happy Asmara – Alun Alun Nganjuk Feat Delva

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin wates gugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni? Kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek, karo aku iki
Ning terminal stasiun gonku nggoleki

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin wates gugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni? Kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek, karo aku iki
Ning terminal stasiun gonku nggoleki

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Leave a Comment