Lirik Lagu Brenda Vanessa – Lewung

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati ra entuk jampi
Dadio ati nyawiji
Senadyan abot tak lakoni
Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadio ing sisihku
Mugi Gusti nglilani
Tresnoku bakal ginowo mati

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati ra entuk jampi
Dadio ati nyawiji
Senadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadio ing sisihku
Mugi Gusti nglilani
Tresnoku bakal ginowo mati

Leave a Comment