Lirik Lagu Bunga Ayu – Sawangen Feat Alvi Ananta

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Ha-ha-ah, ha-ha-ah
Ha-ah-ah, ha-ha-ah

Sawangen, kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen, kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Leave a Comment