Lirik Lagu Damara De – Lapo Berjuang

Lapo aku berjuang
Yen akhire ra disayang?
Regani tibo tangiku
Kowe ra kanggo aku

Ora tak getuni anggonku mencintai
Sing tak jaluk pengertianmu
Kowe rasah nguwehi harapan, janji palsumu
Yen akhire ninggalke aku

Rasah sok kowe ngerteni loro atiku
Sudahlah simpan semua kata bijakmu

Lapo aku berjuang, yen akhire ra disayang?
Regani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku
Kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro
Lungguh sing tenang biar karma mengambil peran

Kowe rasah nguwehi harapan, janji palsumu
Yen akhire ninggalke aku
Rasah sok kowe ngerteni loro atiku
Sudahlah simpan semua kata bijakmu

Lapo aku berjuang, yen akhire ra disayang?
Regani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku
Kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro
Lungguh sing tenang biar karma mengambil peran

Lapo aku berjuang, yen akhire ra disayang?
Regani tibo tangiku, kowe ra kanggo aku
Kowe rep ngomong opo, tresnomu wes dadi loro
Lungguh sing tenang biar karma mengambil peran

Leave a Comment