Lirik Lagu Difarina Indra – Mumbul Duwur

Dadio Nom-nom”an sing nggenah
Sing ora gampang menyerah
Senajan ati sing kebak masalah

Mumbul dhuwur sak dhuwur-dhuwure
Tanpo Ngasorake, Tanpo nyepelekke
Pangestune dongane wong tuo
Ben oleh berkah’e Mugo di lancarke

Maju semangat
Mboten pareng sambat
Masalah ati mengko di piker keri

Reff :
Dadio nom-nom’an sing mutu
Sing iso gawe bangga Bapak lan Ibumu
Dadio nom-noman sing nggenah
Sing ora gampang menyerah
Senajan ati sing kebak masalah

Mumbul dhuwur sak dhuwur-dhuwure
Tanpo Ngasorake, Tanpo nyepelekke
Pangestune dongane wong tuo
Ben oleh berkah’e Mugo di lancarke

Maju semangat
Ora keno sambat
Masalah ati mengko di piker keri

Leave a Comment