Lirik Lagu Difarina Indra – Ojo Podo Nelongso Feat Fendik

Jo podo nelongso
Jamane jaman rekoso
Urip pancen angel
Kudune ra usah ngomel

Ati kudu tentrem
Nyambut gawe karo seneng
Ulat ojo peteng
Nek dikongkon yo sing temen

Lha opo to konco
Ati kerep loro
Ra gelem rekoso
Mbudi doyo

Pancen kabeh podo
Pengin urip mulyo
Wiwitan rekoso
Pancen nyoto

Leave a Comment