Lirik Lagu Dike Sabrina – Gang Dolly

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo ati
Njegur ning lokalisasi

Getunku kepati-pati
Wis rumangsa njalari
Neng ngendi wae tak goleki
Lungomu menyang ngendi

Tak parani ono Koji (Ono Koji)
Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)
Age-age tak tututi (Tak Tututi)
Jare wis ning Kalisari

Guyangan, Baben lan Mbayangan
Kabeh wis tak lajahi
Kok orane kirimo layang
Mapanmu ono ngendi

Getunku kepati-pati
Wis rumangsa njalari
Neng ngendi wae tak goleki
Lungomu menyang ngendi

Tak parani ono Koji (Ono Koji)
Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)
Age-age tak tututi (Tak Tututi)
Jare wis ning Kalisari

Guyangan, Baben lan Mbayangan
Kabeh wis tak lajahi
Kok orane kirimo layang
Mapanmu ono ngendi

Tak parani ono Koji (Ono Koji)
Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)
Age-age tak tututi (Tak Tututi)
Jare wis ning Kalisari

Guyangan, Baben lan Mbayangan
Kabeh wis tak lajahi
Kok orane kirimo layang
Mapanmu ono ngendi

Ndang bali

Leave a Comment