Lirik Lagu Dike Sabrina – Mung Biso Nyawang

Sinawang ing netro Mencorong lir cahyo
Maruto hangripih sakjroning nolo
Rumeseping roso karoso lir samudro
Agawe ademe rogo lan sukmo

Dewaning asmara kekidung pujo
Tetulungo..Marang janma kang kataman bronto
Paringono doyo lir pindho sardulo
Toroh nyowo hangregem tresno

Ora mung janji tresnoku bakal kabukti
Amung ndiko Kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Sinawang ing netro Mencorong lir cahyo
Maruto hangripih sakjroning nolo
Rumeseping roso karoso lir samudro
Agawe ademe rogo lan sukmo

Dewaning asmara kekidung pujo
Tetulungo..Marang janma kang kataman bronto
Paringono doyo lir pindho sardulo
Toroh nyowo hangregem tresno

Ora mung janji tresnoku bakal kabukti
Amung ndiko Kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Ora mung janji tresnoku bakal kabukti
Amung ndiko Kangmas yekti pepujaning ati
Pindho lir kartiko wewayangmu katon endah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah
Tak jogo tanpo wates tanpo sayah

Leave a Comment