Lirik Lagu Dike Sabrina – Tak Lalekne Kowe

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Lilo Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Salam balik kanggo kowe
Sing ono ning ati
Pie kabarmu sak iki
Opo isih kelingan kowe ngelarani
Kadung jeru diriku mencintai

Dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
Tapi mengapa kau pergi
Raiso nompo anane
nompo kahanku sing ora sebanding karo kowe

Lilo Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Lilo Tak lilakne yen pancen iki dalane
Kudu pepisahan karo kowe
Lalekno crito iki wes tak anggep kowe mati
Mergo sak iki aku wis oleh ganti
Mergo sak iki aku wis oleh ganti

Leave a Comment