Lirik Lagu Dike Sabrina – Teteg Ati

Dadi payung naliko udane teko
Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh ngroso sumpek nanging sempet
Mikerke sliramu sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh mileh berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau ngersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku
Atiku tatu

Ning pungkasan srengenge wengi iki
Atiku iseh ngroso sumpek nanging sempet
Mikerke sliramu sing tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke

Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau ngersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku
Atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetep teteg atine

Leave a Comment