Lirik Lagu Duo Ageng – Kelangan 3

Tak trimo kowe abot wong tuo
Salah luputku aku njaluk sepuro
Aku sadar dudu sopo sopo
Mugo mogo kowe nemu sing sugih bondo

Tak tulis kangen iki
Ning njero buku
Amergo sangking gedine
Katresnanku

Kangen aku kangen kowe tapi kowe, kok meneng wae

Yen pancen kui karepmu
Kanggo aku
Tak trimo nganti ikhlass
Keputusanmu

Sadarrr Aku sadar
Wong tuomu milih sing luwih teko aku

Tak trimo kowe abot wong tuo
Salah luputku aku njaluk sepuro
Aku sadar dudu sopo sopo
Mugo mogo kowe nemu sing sugih bondo

Tak trimo masyo loro atiku
Yen pancen kui , karepe wong tuomu
Aku siap ngorbakne tresnoku
Mugo kowe nemu sing luwih teko aku

Bene marem uwong tuomu

Leave a Comment