Lirik Lagu Duo Mireng – Kuncung Feat Cak Sodiq

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung…

Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur)
Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun)
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

Rekasane saiki wis
(Pis holopis kuntul baris)
Gegere gek mbok ndang uwis

Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser)
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter (sing ngudang mbok e)
Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo

Kosokan watu ning kali nyemplung ning kedhung (byur)
Jaman ndisik durung usum sabun (Pabrike rung dibangun)
Andhukku mung cukup, andhuk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

Rekasane saiki wis
(Pis holopis kuntul baris)
Gegere gek mbok ndang uwis

Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser)
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter (sing ngudang mbok e)
Tanggal limolas padhang njingglang mbulane bunder (ser ser)
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo
Honocoroko dotosowolo
Iki cerito jaman semono
Podojoyonyo mogobotongo
Iki cerito soko wong tuo

Leave a Comment