Lirik Lagu Esa Risty – Remidi Ati

crito tresnoku kandas neh
loro ati nganti waleh
mending tak gawe semeleh
sukmben iso golek meneh

nganti wedi mbukak ati
ujunge mung tersakiti
tak akoni pancen sepi
tanpo kowe sing ngancani

setyoku wes ra kurang kurang
gematiku wes pol polan
ngene kok iseh panggah dilarani
pancen yen bab ati aku remidi

sementara tak ngene wae
mletre bareng karo kancane
ngilangke sumpek sing ning ati
sing menyiksa diri

sementara jomblo ra masalah
penting tetep sholat jama’ah
senadyan hubunganku wes bubrah
yo ben tetep berkah

setyoku wes ra kurang kurang
gematiku wes pol polan
ngene kok iseh panggah dilarani
pancen yen bab ati aku remidi

sementara tak ngene wae
mletre bareng karo kancane
ngilangke sumpek sing ning ati
sing menyiksa diri

sementara jomblo ra masalah
penting tetep sholat jama’ah
senadyan hubunganku wes bubrah
yo ben tetep berkah

sementara tak ngene wae
mletre bareng karo kancane
ngilangke sumpek sing ning ati
sing menyiksa diri

sementara jomblo ra masalah
penting tetep sholat jama’ah
senadyan hubunganku wes bubrah
yo ben tetep berkah

senadyan hubunganku wes bubrah
yo ben tetep berkah

Leave a Comment