Lirik Lagu Esa Risty – Sewates Angen Angen

ra sengojo ketemu awakmu..
sing dadi awal tujuan perhatianku..
esemmu semanis madu
nggawe nggugah roso atiku
aku pingin ning sandingmu..

nanging.. aku iso opo..
isoku gur mendem tresno..
ora iso tak ungkapno
masio abot sing tak roso
aku pasrah karo sing kuoso..

aku wis sadar..
kabeh mung sekedar
roso tresno sing akhire pudar..

nanging ku yo mung sewates..
angan anganku..
kowe raiso nompo katresnanku..
ku coba memperjuangkan cinta tulus di dalam hati
namun kau tak pernah bisa mengerti..

sewu pangapurane aku kanggo awakmu..
ora ono maksudku nggawe gelo atimu..
nanging pancen ora ono roso sing luwih seko konco..
ora ono roso tresno..

aku wis sadar..
kabeh mung sekedar
roso tresno sing akhire pudar..

nanging ku yo mung sewates..
angan anganku..
kowe raiso nompo katresnanku..
ku coba memperjuangkan cinta tulus di dalam hati
namun kau tak pernah bisa mengerti..

sewu pangapurane aku kanggo awakmu..
ora ono maksudku nggawe gelo atimu..
nanging pancen ora ono roso sing luwih seko konco..
ora ono roso tresno..

matur suwun sampun ngancani sepurane awakku..
roso tresno sing wis tak jogo durung iso tak tompo..
mugo aku iso lilo mugo intuk tresno liyo..
lilakno.. aku lungo..
lilakno.. aku lungo..

Leave a Comment