Lirik Lagu Farel Prayoga – Salah Tompo

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes due ganti
Sing eling tah mbiyen ambi janjine
Masio parang sing arep ninggalne

Kurang parang isun iki
Kabeh panjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo
Ojo salah nerimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan

Isun golet ganti
Mergo mung riko
Hang isun welasi
Semendal rasane ati

Krungu kabar riko wes due ganti
Sing eling tah mbiyen ambi janjine
Masio parang sing arep ninggalne
Kurang parang isun iki

Kabeh panjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Leave a Comment