Lirik Lagu Farel Prayoga – Tompo Loro Feat Lutfiana Dewi

Di nggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun tompo

Kepingin nutup moto kepingin nutup kuping
Api-api sing ngerti timbang weruh ati loro
Karuan sing katon karuan sing krungu
Wong hang sun angen–angen ucul teko pager ati

Di nggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait sun roso

Di nggo paran welas kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun tompo

Leave a Comment