Lirik Lagu Fida AP – Iki Anane Isun

Kadung riko golet hang lebih mapan
Teko isun, riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang magih terantanan
Ngelakoni urip hang diweni Gusti

Kadung riko golet hang lebih gagah
Teko isun, riko mesti ulihe
Dudu koyo isun hang akeh kekurangan
Hang nggantungno urip mung liwat gendhingan

Isun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun ulan-ulanan
Isun ugo sing biso ngweni penganggon larang
Koyo hang diweni welas riko pungkasan

Yo wis, iki anane isun
Dunyo nisun seru bisone nggo diukur
Yoro, mung siji hang biso isun uweni
Kembang welas hang sing bakal biso mati

 

Leave a Comment