Lirik Lagu Happy Asmara – Ojo Njaluk Pegat Feat Delva Irawan

Pancene bener kandane Bapak
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok pisuhi

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok,
jo cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni,
ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab

Yen jek seneng aku mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene jek kurang

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Cek nggantenge raimu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik Ojo-ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Pancene bener kandane Bapak
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok pisuhi

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok,
jo cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni,
ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab

Yen jek seneng aku mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene jek kurang

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Cek nggantenge raimu

Aku wis ora kuat
Cepet golekno surat
Ndang pegaten mas

Ojo nekat dik Ojo-ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang
Sebab pegatan saiki surate larang

Leave a Comment