Lirik Lagu Lala Atila – Tanjung Mas Ninggal Janji

Bebasan kaya ngenteni
Udan ning mangsa ketiga
Senajan mung sedela ora dadi ngapa
Penting iso ngademke ati

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Leave a Comment