Lirik Lagu Lutfiana Dewi – Mangku Purel

Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu
Sampai munggah neng semeru

Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Kowe wes lali omah
Ora uli ulian
Senengane dolan neng karaokean

Ngandengi penyanyi
Ora cukup siji
Cekelane botol
Polahe koyo wong tolol

Ndang balio neng omah
Bojomu wes ngenteni
Ora popo ora bakal di seneni

Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku wes nate kondo awakmu
Ojo terusan begitu uye uye
Sumpaho janji karo atimu

Siji loro telu
Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu
Sampai munggah neng semeru

Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Leave a Comment