Lirik Lagu Miqbal GA – Nepati Janji feat Intan Shinta

Matur nuwun wes ngancani
Matur nuwun wes tresnani
Mugo gusti ngaturke dadi siji
Dadi siji tekan mati

Akeh rintangan menghadang
Cobaan terus menerjang
Kuatmu ngadepi aku
Kuat mempertahanku

Aku percoyo kangmas koe bakal iso jogo
Tresno sing tulus dinggo aku
Ngapurane kang mas aku iseh kekurangane
Namun bakal tak perbaiki dinggo awak dewe

Saling percoyo lan jogo roso
Jogo nganti godo karo wong liyo
Yen aku salah tulung uripno ojo ninggalo

Wes tak akoni koe sanggup ngadepi aku ra tau sambat
bakal tak perjuangke tresnomu sak lawase

Aku percoyo kangmas koe bakal iso jogo
Tresno sing tulus dinggo aku
Ngapurane kang mas aku iseh kekurangane
Namun bakal tak perbaiki dinggo awak dewe

Saling percoyo lan jogo roso
Jogo nganti godo karo wong liyo
Yen aku salah tulung uripno ojo ninggalo

Wes tak akoni koe sanggup ngadepi aku ra tau sambat
bakal tak perjuangke tresnomu sak lawase

Leave a Comment