Lirik Lagu Miqbal GA – Toptopan 2

Gusti kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Sakuat kuate jogo tresno
Ngampet loro yen mbok sio sio

Tangan kulo tak angkat nandake pun mboten kuat
Ngadepi masalah ati sing bola bali ming dilarani

Koe kudu ngarti aku we wegah mbaleni
Tresno sing tulus setulus koyo wingi
Pancen aku iki sanes tiang toptopan
Pantes wae yen ming tok nggo dolanan

Gusti kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran
Sakuat kuate jogo tresno
Ngampet loro yen mbok sio sio

Tangan kulo tak angkat nandake pun mboten kuat
Ngadepi masalah ati sing bola bali ming dilarani

Koe kudu ngarti aku we wegah mbaleni
Tresno sing tulus setulus koyo wingi
Pancen aku iki sanes tiang toptopan
Pantes wae yen ming tok nggo dolanan

Koe kudu ngarti aku we wegah mbaleni
Tresno sing tulus setulus koyo wingi
Pancen aku iki sanes tiang toptopan
Pantes wae yen ming tok nggo dolanan

Leave a Comment