Lirik Lagu Nabila Cahya – Teteg Ati

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Leave a Comment