Lirik Lagu Nabila Maharani – Klebus With NM Boy

Dalane rame atiku sepi.
Angen angen tresno dibales tresno.
Nyatane tresno dibales maturnuwun.
Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang.

Meh lungo angel bertahan loro.
Nyobo selalu ono meski koe raono roso.
Roso sing jebul tak rasakne dewe.
Kebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyane.

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku.
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo.

Reff :
Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan.
Aku sing sayang, aku sing berjuang.
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae.

Leave a Comment