Lirik Lagu Nakalness Feat Blxckid – Januaari

hook : nakalness
berapa ramai yang talk shit
bukan aku yang toxic
tapi asal kau forfeit
tinggal aku kt concrete

masa aku nobody
but rn now im catching bodies
even masih nobody
aint never seen that body

tapi aku okay masih kau tak perlu bantu
jatuh bangun balik jatuh balik bila perlu
semua pandang mana masa aku keliru
aku rasa senang even lowkey aku rindu

verse : nakalness
cinta macam false alarm
bila bunyi tu bukannya rehat
takpernah nak fallin off
sebab kita dah tak sama vibe

but damn i need my space
bila kau tanya asal tak penat
but yeah i give u space
tapi kau tak boleh go in mind

takleh nak go in mind
takleh nak come inside
party like a jagaban
bila kau sebelah macam pimp my ride
takpernah back in time
even masa depan pun decline
macam terlepas panggilan aku pun taknak kau angkat

verse : blxckid
no we’re not on the same vibe
should i pretend if its only pain but i cant lie
ku takpernah rehat so now im gon take 5
beri ruang kau decide
cita lama let it be coz memories takle rewind

biar kekal rahsia kau takperlu
tahu semua tapi masih aku bantu
but when there is nobody
kau cuma perlu cari
im just one call away
even when all those shit not bout me

Leave a Comment