Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sinyal Tresna

Isuk Sore Awan Wengi
Mbendino We Ta’kangeni
Ta’chating’i Hamung Centang Siji
Padahal Sinyalku Fevji
Cintaku Sungguh Tiada Batasnya
Bagai Kuota Yang Bergiga – Giga

Ingin Hati Adem Ayem Freedom
Lah Kok Sayangmu Melempem
Kurang Piye, Aku Nggo Kowe
Kurang Apa, Kabeh Wis Ta’wehna
Saiki Kowe Ta’loske
Aku Pilih Sing Iso Dijagake
Ooooo…Ooooo

Isuk Sore Chat-Tang Chating
Awan Wengi Ringang Ringing
Panas Udan Cethang Cething
Kanggoku Kowe Everything
Neng Gunung Heal-Lang Healing
Neng Pantai Postang Posting
Yangyangan Share-Rang Sharing
I Love You Sing Paras Kuning

Oh Mantanku Lupakan
Lah Masa Lalu
Ku Telah Bahagia Dengan Ayank Anyarku

Kowe Lunga, Aku Rapapa
Kowe Minggat, Aku Tetep Kuat
Saiki Kowe Ta’loske
Aku Pilih Sing Iso Dijagake
Ooooo…Ooooo

Isuk Sore Chat-Tang Chat-Ing
Awan Wengi Ringang-Ringing
Panas Udan Cethang-Cething
Kanggoku Kowe Everything

Neng Gunung Heal-Lang Healing
Neng Pantai Postang Posting
Yangyangan Share-Rang Sharing
I Love You Sing Paras Kuning

Isuk Sore Chat-Tang Chating
Awan Wengi Ringang Ringing
Panas Udan Cethang Cething
Kanggoku Kowe Everything

Neng Gunung Heal-Lang Healing
Neng Pantai Postang Posting
Yangyangan Share-Rang Sharing
I Love You Sing Paras Kuning
Yangyangan Share-Rang Sharing
I Love You
Sing Paras Kuning

Leave a Comment