Lirik Lagu Niken Salindry – Klebus

Dalane rame atiku sepi
Angen angen tresno dibales tresno
Nyatane tresno dibales maturnuwun
Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang

Meh lungo angel bertahan loro
Nyobo selalu ono meski koe raono roso
Roso sing jebul tak rasakne dewe
Kebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyane

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan
Aku sing sayang, aku sing berjuang
Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku
Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

Leave a Comment