Lirik Lagu Niken Salindry – Kusumaning Ati

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti anti
Mung tekamu biso gawe
Tentreming atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jeroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirengake
Manis pambukane
Kok pait tiba mburine
Malah nganyelake

Amung pamujiku
Mugo mugo ra ono rubeda
Sak pungkure
Nggonmu lunga
Ora kandha kandha

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirengake
Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo mugo ra ono rubeda
Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo kondo

Leave a Comment