Lirik Lagu Ochi Alvira – Matur Suwun

Sepiro suwene anggon ku goleki
Akhire nemoni ati sing nyocoki
Ketemu sliramu rasane genep uripku
Mergo sliramu sing gawe ayem atiku

Raono liyane sing luwih ngerteni
Raono liyane sing biso ganteni
Amung sliramu sing gawe ayem atiku
Iso nerimo luwih kurange aku

Matursuwun wis gelem ngancani aku
Slalu ono ning susah senengku
Tulus atimu nresnani aku
Kroso tenanan neng jero atiku

Matursuwun wes nompo opo anane
Sabar ngerteni tekan seprene
Ora bakal tak sia siakne
Bakal tak jogo nganti selawase

Leave a Comment