Lirik Lagu Rena Movies – Tanjung Mas Ninggal Janji

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
Kowe janji lungo raono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali bali

Bebasan koyo ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Nadyan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting biso ngademke ati

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
Kowe janji lungo raono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
Kowe janji lungo raono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Leave a Comment