Lirik Lagu Safira Inema – Kudu Misuh Feat Sischo

Cobo to gagasen, lelakon ku iki.
Ra ono senenge, susah sing tak temani.
Ngolah Ngaleh gawean kabeh ra nate ngunduh.
Dino dino isine mung kudu misuh.
Embuhhh….

Cobo garap sawah, tinggalane wong tuwo ku.
Gumunku saben tandur, rego rabuk e duwur.
Bareng tibo panen, rego gabah e medun.
Kabeh modal utangan, atau bisa kesaur.
Ajur…….

Sawah tak dol murah, aku nyicil angkodes.
Lagu nyoper seminggu, rego bensine ngenthes.
Tarif tak terbatas, penumpang nggrundel wae.
Kerep telat oli, rusak ring sak mentale.
Ohhh kere……

Motor ngangkrak neng bengkel, ra biso ogel-ogel.
Rasane uripku, mung kari ndengkel ndengel.
Nyepi nang kuburan, golek tembusan togel.
Nomor ngeblong terus, aku tambah dedel duwel.
Ohhhh gatel…

Kabeh dalan wis buntu, aku nekat, bandar dadu.
Durung ono sing udu, keamanan wis jaluk sangu.
Ono oknum tentara, ono oknum polisi.
Bukaan wingi-wingi, wis kerep tak amplopi.

Bareng prei ra nyangoni.
Aku di seret nyang bui.
Di ganjar, telung sasi.
Misuh sak jroning ati…..
Djiancuk….

Leave a Comment