Lirik Lagu Sasya Arkhisna – Midua Cinta

Salira ayeuna ayana di mana
Aki leungiteun salira
Salira ayeuna ayana di mana
Ku teu sangka salira midua cinta

Itu langlayangan nu pegat kapakan
Di langit lénglang ngaboléang
Asih nu munggaran naha teu kapakan
Diri ngalayeung teu aya pamundangan.

Naha asihna bet sirna
Deudeuhna lumpat kamana
Naha cintana bet lila
Kapakan duka teuing kamana

Salira ayeuna ayana di mana
Aki leungiteun salira
Salira ayeuna ayana di mana
Ku teu sangka salira midua cinta

Itu langlayangan nu pegat kapakan
Di langit lénglang ngaboléang
Asih nu munggaran naha teu kapakan
Diri ngalayeung teu aya pamundangan

Leave a Comment