Lirik Lagu Sasya Arkhisna – Sayangmu Wes Sudo

Bingung rasane atiku
Mergo sikapmu
Sing suwe-suwe
Ora nganggep aku

Tak mundur ra kuat aku
Yen kudu terus mplaku
Iso-iso aku mati kaku

Sayang mu saiki wes sudo
Opo mergo wes ono sing liyo
Tresnamu saiki wes ngambang
Opo tenan
Aku mbok anggep ilang

Mbiyen katon opo
Saiki mbok sio-sio
Janjimu semono
Ora iso tak percoyo

Pancen kudu tak ikhlasno
Golek’o tresno sing liyo
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keronto-ronto

Sayang mu saiki wes sudo
Opo mergo wes ono sing liyo
Tresnamu saiki wes ngambang
Opo tenan
Aku mbok anggep ilang

Mbiyen katon opo
Saiki mbok sio-sio
Janjimu semono
Ora iso tak percoyo

Pancen kudu tak ikhlasno
Golek’o tresno sing liyo
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keronto-ronto

Mbiyen katon opo
Saiki mbok sio-sio
Janjimu semono
Ora iso tak percoyo

Pancen kudu tak ikhlasno
Golek’o tresno sing liyo
Timbang suwe-suwe
Atiku iki sing keronto-ronto

Leave a Comment