Lirik Lagu Sasya Arkhisna – Tiang Top

Ojo mbok bandingke aku karo pendekar
Seng wes diajar entek-entekan tetep tegar
Nanging ati iki mung koyo krupu
Seng keno banyu sitik trus langsung remuk

Wes ra arep mbaleni goblokku
Nresnani uwong seng kleru
Kowe seng tak gadang-gadang
Saiki malah menghilang

Tok gawe remuk atiku
Perjuanganku ra payu
Seakan-akan aku tidak
Ada di hatimu

Loro ati njero dodo
Seng tak tresno ora cetho
Ra ono harapa
Ora ono kepastian

Ojo mbok bandingke aku karo pendekar
Seng wes diajar entek-entekan tetep tegar
Nanging ati iki mung koyo krupuk
Seng keno banyu sitik trus langsung remuk

Bola-bali mbok larani ku tetep bertahan
Nanging suwi-suwi neng kene aku iso edan
Aku trimo mundur, ati kadung ajur
Tak ikhlaske kabeh tresnoku wes luntu

Wes ra arep mbaleni goblokku
Nresnani uwong seng kleru
Kowe seng tak gadang-gadang
Saiki malah menghilang

Tok gawe remuk atiku
Perjuanganku ra payu
Seakan-akan aku tidak
Ada di hatimu

Loro ati njero dodo
Seng tak tresno ora cetho
Ra ono harapan
Ora ono kepastian

Ojo mbok bandingke aku karo pendekar
Seng wes diajar entek-entekan tetep tegar
Nanging ati iki mung koyo krupuk
Seng keno banyu sitik trus langsung remuk

Bola-bali mbok larani ku tetep bertahan
Nanging suwi-suwi neng kene aku iso edan
Aku trimo mundur, ati kadung ajur
Tak ikhlaske kabeh tresnoku wes luntur

Ojo mbok bandingke aku karo pendekar
Seng wes diajar entek-entekan tetep tegar
Nanging ati iki mung koyo krupu
Seng keno banyu sitik trus langsung remuk

Bola-bali mbok larani ku tetep bertahan
Nanging suwi-suwi neng kene aku iso edan
Aku trimo mundur, ati kadung ajur
Tak ikhlaske kabeh tresnoku wes luntur

Leave a Comment