Lirik Lagu Shepin Misa – Rasah Nyangkem

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripku
Yen seneng sawangen Yen Ra
seneng rasah nyangkem

Song :
Dadi menungso mung sak dremo nglakoni
Kabeh nduwe doso Kowe rasah melu mbiji
Susah mbok keploki, wayah seneng
mbok rasani
Mending kowe anteng malah nyeni

Chorus:

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripku
Yen seneng sawangen Yen Ra
seneng rasah nyangkem

Reff :

Kabeh wes ono sing ngatur
Penting kerjo ora nganggur
Lurus ojo menggok jalur
Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe
Ojo Seneng nyepelekne
Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Leave a Comment