Lirik Lagu Shepin Misa – Sumebyar

Sing tau tau o atinisun bingung gedigi
Sakat riko tinggal urip isun rasane koyo nggantung
Pikiran sering ngelamun
Sampek awak, dadi koyo wong linglung

Kabar wis semebyar
Riko lan isun arep jejodohan
Embuh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo titip salam nong angin lan derese udan
Waraen isun ngenteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan isun emong nanggung wirang
Sun anteni, nong derajane lawang

Kabar wis semebyar
Riko lan isun arep jejodohan
Embuh keneng setan paran
Riko ninggal isun tanpo jalaran

Mulo titip salam nong angin lan derese udan
Waraen isun nganteni tekan riko eman
Embuh sampek kapan isun emong nanggung wirang
Sun anteni nong derajabane lawang

Leave a Comment