Lirik Lagu Suci Tacik – Makjleb

Makjleb nganti magep magep
Koyo ngene rasane yen tresno wes ra di anggep
Nangis krungu keputusanmu
Koe milih liane seng dadi ayang ayangmu

Sakmestine bahuku tak roso semplah
Tresno seng tak angkah saiki kelangan arah
Kadung mbayangne seng indah indah
Nanging saiki engkau berubah

Sadar ra good looking
Aku ora good rekening
Merjuangne montang manting
Akhire malah mok banting

Timbang awak garing
Ra wurung utegku miring
Tak lilakne yen akhire ra biso nyanding

Leave a Comment