Lirik Lagu Suci Tacik – Nangiso Tak Culek Matamu

Rungokno aku
Kepingin cerito masalah ati
Sing mbok larani
Opo salahku
Kowe moro ngilang mblenjani janji
Sing tak yakini

Ra ono kabare moro lungo
Jare aku sing gawe loro
Molak malek omong kowe
Gawe cerito

Nangiso tak culek matamu
Wayae sing nangis kuwi aku
Ojo rumongso kowe dadi korban cerito
Padahal kowe sing gawe atiku loro

Leave a Comment