Lirik Lagu Suci Tacik – Rasah Bali Feat Farel Prayoga

Ora sah bali aku uwis ora sudi

Opo ora ngerti roso ati iki
Mbiyen kowe tau ngelarani
Tatu uwis mari ora arep mbaleni
Nimas aku uwis ora sudi

Wis sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kang mas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwis gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kang mas aku gelo
Ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pinginku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku
Dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwis gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Critoku karo kowe uwis tak rampungi
Mas aku durung ikhlas
Ndelok kabeh ini
Cukup sewates konco aku karo kowe
Ora usah bali aku uwis ora sudi
Ora sah bali aku uwis ora sudi

Leave a Comment