Lirik Lagu Tasya Rosmala – Udan Deres Feat Gerry Mahesa

Mendung-mendung lali ra nggowo payung
Udan deres awak teles kebes
Arep ngiyup awak kadung kuyup
Mlaku..terus koyo wis ra sanggup

Sakeng wae pingin delok anak
Roso kesel wis dianggep enak
Najan anak kadang ora nyanak
Pancen..abot yen pingin kepenak

Isih bayi wong tuwo ngrumati
Bareng gede kadang anak lali
Yen wong tuwo mulyo sugih donyo
Kabeh anak biso dadi rojo

Sak walik’e yen sing mulyo anak’e
Wong tuwo biso dadi pembantune
Mendung-mendung lali ra nggowo payung
Udan deres awak teles kebes
Arep ngiyup awak kadung kuyup
Mlaku..terus koyo wis ra sanggup

Leave a Comment