Lirik Lagu Tegar Septian – Yo Wes Ben

Dituruti kekarepanmu medeni
Tak alemi ra puas nduwe mobil siji
Opo tresno lehmu kudu ngukur bondho
Opo kowe ninggal aku yen sengsoro oo..

**
Mangkat esok muleh bengi
Ben bojo iso tuku iku iki
Yen ra hasil disewoti
Ku mesem ae tak sabar-sabari

Senajan awakku wis loyo
Nanging golek bondho tak paksano
Seng penting uripmu dadi mulyo

*
Dituruti kekarepanmu medeni
Tak alemi ra puas nduwe mobil siji
Opo tresno lehmu kudu ngukur bondho
Opo kowe ninggal aku yen sengsoro

Yo wes ben aku ridho tak terimo

Mangkat esok muleh bengi
Ben bojo iso tuku iku iki
Yen ra hasil disewoti
Ku mesem ae tak sabar-sabari

Senajan awakku wis loyo
Nanging golek bondho tak paksano
Seng penting uripmu dadi mulyo

Dituruti kekarepanmu medeni
Tak alemi ra puas nduwe mobil siji
Opo tresno lehmu kudu ngukur bondho
Opo kowe ninggal aku yen sengsoro
Yo wes ben sak karepmu dewe
Yo wes ben aku ridho tak terimo

Leave a Comment