Lirik Lagu Vita Alvia – Rasah Nyangkem Feat Lala Widy

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripk
Yen seneng sawangen
Yen ra seneng rasah nyangkem

Dadi menungso mung sak dremo nglakoni
Kabeh nduwe doso Kowe rasah melu mbiji
Susah mbok keploki, wayah seneng mbok rasani
Mending kowe anteng malah nyeni

Kabeh wes ono sing ngatur
Penting kerjo ora nganggur
Lurus ojo menggok jalur
Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe
Ojo Seneng nyepelekne
Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Leave a Comment