Lirik Lagu Yeni Inka – Dalane Gusti

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Aku mung biso dedungo
Marang Gusti kang Maha Kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh kabeh takdire kang Maha Kuasa

Aku mung biso dedungo
Marang Gusti kang Maha Kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh kabeh takdire kang Maha Kuasa

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Pengenku kowe ngerti
Kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh
Kabeh wes dalane Gusti

Aku mung biso nerimo
Kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo
Khanti ikhlas lan legowo

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati

Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe

Leave a Comment