Lirik Vita Alvia – Gang Dolly

Tak parani ono Koci (ono Koci)
Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)
Age-age tak tututi (Tak Tututi)
Jare wis ning Kalisari

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo ati
Njegur ning lokalisasi

Getunku kepati-pati
Wis rumangsa njalari
Kepiye wae tak goleki
Ning ra ngerti nyang ngendi

Tak parani ono Koci (ono Koci)
Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)
Age-age tak tututi (Tak Tututi)
Jare wis ning Kalisari

Guyangan, Baben lan Mbayangan
Kabeh wis tak lacak’i
Kok ora di kirimo layang
Mapanmu ono ngendi

Leave a Comment