Ceritoku ro koe sing wingi
Ora bakal tak baleni
Mung muspro wektu koe ngapusi aku
Nuruti kabeh egomu

Ajur mumur rasane atiku
Ngerti kabar koe bali karo mantanmu
Kabeh kekarepanmu wis tak wenehi
Koe iseh ngeliyo ati

Wis tak kukuti perasaanku nggo atimu
Tak lereni ketimbang atiku ngelu
Aku sing gawe pulih
Tapi opo malah de’e sing mbok pilih

Ora keroso netes eluh ning pipiku
Jebul koe luwih milih masa lalumu
Aku trimo ngalah
Wayahe wong tulus nyerah

Ajur mumur rasane atiku
Ngerti kabar koe bali karo mantanmu
Kabeh kekarepanmu wis tak wenehi
Koe iseh ngeliyo ati

Wis tak kukuti perasaanku nggo atimu
Tak lereni ketimbang atiku ngelu
Aku sing gawe pulih
Tapi opo malah de’e sing mbok pilih

Ora keroso netes eluh ning pipiku
Jebul koe luwih milih masa lalumu
Aku trimo ngalah
Wayahe wong tulus nyerah

Wis tak kukuti perasaanku nggo atimu
Tak lereni ketimbang atiku ngelu
Aku sing gawe pulih
Tapi opo malah de’e sing mbok pilih

Ora keroso netes eluh ning pipiku
Jebul koe luwih milih masa lalumu
Aku trimo ngalah
Wayahe wong tulus nyerah

Sepurane aku (ora popo)
Wes ngelarani atimu (uwes lilo)
Mergo ati iki
Urung iso lali

Mugo koe (oleh pengganti)
Sing luwih seko aku (sing ora ngelarani)
Akhir bahagia kan menantimu
Akhir bahagia kan menantimu

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment