Sasi ngarep ayo rabi yo mas yo
Konco konco di ulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

Mengko yen listrike mati yo mas yo
Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
Jogetan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku yo tetep kanggo sliramu

Tresno di tambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso di tambah roso
Candakane mestine monggo kerso

Kerso di tambah kerso
Candakane mestine kuwi nyoto
Nyoto di tambah nyoto
Nyoto nyoto wong loro pancene tresno

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment