Nangis Sak jroning Atiku
Naliko Sliramu Ninggal Aku
Opo Sliramu Ra Kroso
Aku Kudu Sambat Karo Sopo

Tak Suwun Rino Lan Wengi
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi
Suk Kapan Anggon mu Bali
Biso Kumpul Koyo Du’ ing Uni

Tahunono Windonono
Tak enteni Ing Pucuk Ing Tresno
Balung Nongko Bebasane
Mung Katon Katon Sliramu Wae

Ojo Lali Paweling ku
Ugemono Kang Mas Janji Janji mu
Aku Kang Setiyo Satuhu
Tak Enteni Nganti Sak Eling mu

Nangis Sak jroning Atiku
Naliko Sliramu Ninggal Aku
Opo Sliramu Ra Kroso
Aku Kudu Sambat Karo Sopo

Tak Suwun Rino Lan Wengi
Mugo Mugo Gusti Ngijabahi
Suk Kapan Anggon mu Bali
Biso Kumpul Koyo Du’ ing Uni

Tahunono Windonono
Tak enteni Ing Pucuk Ing Tresno
Balung Nongko Bebasane
Mung katon katon Sliramu wae

Ojo lali pawelingku
Ugemono Kang Mas Janji Janji mu
Aku Kang Setiyo Satuhu
Tak Enteni Nganti Sak Eling mu

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment