Kok koyo ngene..?
Lelakon tresno sing tak rasakke..
Jare kowe ra ono liane..
Jebule rono rene nduwe..

Wis cukup ngerti..
Dudu aku sing mbok karepi..
Bola bali nggo dolanan ati..
Lorone aku sing nikmati..

Mung dadi penghibur naliko atimu ajur..
Dadi sandaran pas atimu kelaran..

Cukup anggonku ngroso tresno..
Mergo kowe.. wis ra rumongso..
Tresnoku iki wis kebacut adoh..
Nanging kowe san..soyo ngadoh..

Mung dadi penghibur naliko atimu ajur..
Dadi sandaran pas atimu kelaran..

Cukup anggonku ngroso tresno..
Mergo kowe.. wis ra rumongso..
Tresnoku iki wis kebacut adoh..
Nanging kowe san..soyo ngadoh..

Cukup anggonku ngroso tresno..
Mergo kowe.. wis ra rumongso..
Tresnoku iki wis kebacut adoh..
Nanging kowe san..soyo ngadoh..
Nanging kowe san..soyo ngadoh

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment